top of page

Werkwijze 

Coaching

Met individuele coaching loop ik met je mee om je vraagstukken te bekijken. Inzicht krijgen in de onderliggende patronen en systemen bij je gedrag geven meer basis voor verandering.

Vaak zitten alle antwoorden al wel in je maar helpt het als iemand de vragen stelt om ze te vinden. Durven experimenteren om je stappen te zetten.​

Positieve prikkelende benadering geeft groei en inzicht. 

 

Eigen drive vanuit verwarring vormt ook vaak een belangrijk onderdeel van de groei.

In de begeleiding gebruik ik veel verschillende methodieken, o.a. RET, NLP en systemisch werken.

Hierbij ga ik uit van je eigen krachten en kwaliteiten.

In een eerste kennismaking kijken we samen wat je vraagstukken zijn en of ik daarvoor jouw aangewezen coach ben. Dit kan op mijn werklocatie op het Hofplein in Rotterdam of telefonisch.

Hierin bepalen we samen ook het aantal gesprekken in het traject. Over het algemeen bestaat een traject uit 5 gesprekken van ongeveer één tot anderhalf uur per afspraak.

Coaching kan ook plaatsvinden via skype of facetime. of blended met E-coaching. Dit volgt dan altijd op een face-to-face gesprek.

Soms loop je net even vast en kan een eenmalig coachingsgesprek je ondersteunen bij het doorzien en oppakken van je vraagstukken. Sparren in het moment om zelf daarna weer je vervolgstappen te zetten.

Tarieven voor coaching zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals o.a. trajectlengte en soort coaching (life, gecombineerd met E-coaching).  

 

bottom of page